چگونه ویزای کره جنوبی بگیریم؟


نحوه گرفتن ویزای کره جنوبی

کره جنوبی در اسیای شرقی واقع شده است و گردشگران ایرانی برای سفر به کره جنوبی باید اقدام به تهیه ویزای این کشور کنند.

جمهوری کره یکی از کشورهای شبه جزیره کره در شرق آسیا است. پایتخت کشور کره جنوبی جزو بزرگترین شهرهای دنیا است و دومین در محدوده متروپولیتن محسوب می شود. این شهر قدمتی بالغ بار دو هزار سال دارد و به همین دلیل برای گردشگرانی که عاشق مکان های تاریخی هستند می تواند بسیار جذاب باشد. گردشگران می توانند از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و طبیعی کره جنوبی دیدن کنند. البته باید بدانید که شهروندان ایرانی قبل از سفر به کره جنوبی باید به سفارت این کشور در تهران مراجعه کنند و ویزا تهیه کنند.

 

چگونه ویزای کره جنوبی بگیریم؟

انواع ویزای کره جنوبی

  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی
  • ویزای دیدار خانوادگی نوع اول (اگر دعوت کننده کره‌ای باشد)
  • ویزای دیدار خانوادگی نوع دوم (اگر دعوت کننده ایرانی باشد)
  • ویزای توریستی

مدارک لازم برای تهیه ویزای توریستی کره جنوبی

چگونه ویزای کره جنوبی بگیریم؟

تمام مدارک زیر باید به انگلیسی ترجمه شوند، اما نیازی به تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه‌های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. شش قطعه عکس ۵٫۴ در ۵٫۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد. عکس باید حداکثر برای ۶ ماه اخیر باشد و مشابه عکس ویزا یا پاسپورت‌های قبلی نباشد.

۳. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن

۴. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی. ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است. زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود (ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت باید به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک باشد؛ همچنین، حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال است.)

۵. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش‌آموزان، دانشجویان (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)؛ برای دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۶. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۷. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

چگونه ویزای کره جنوبی بگیریم؟

نکته‌های مهم

  • حضور کلیه مسافران برای انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰‌,۰۰۰,۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت‌نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات. بعد از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر، متعاقبا اعلام می‌شود.
  • کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.
  • لازم به ذکر است علاوه بر مدارک مذکور مورد نیاز جهت اخذ ویزا، بسته به تشخیص بخش کنسولی سفارت و نوع ویزای متقاضی، ممکن است مدارک دیگری نیز از متقاضی ویزا مطالبه شود.

هزینه صدور ویزای کره حنوبی

طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت کره جنوبی هزینه صدور انواع ویزای این کشور به شرح زیر است:

نوع ویزا هزینه
ویزای یکبار ورود (تا ۹۰ روز اقامت) ۵۰ دلار آمریکا
ویزای یکبار ورود (بیش از ۹۰ روز اقامت) ۸۰ دلار آمریکا
ویزای دوبار ورود ۹۰ دلار آمریکا
ویزای ورود به دفعات ۱۲۰ دلار آمریکا
ویزای یکبار ورود اکسپرس (تا ۹۰ روز اقامت) ۱۰۰ دلار آمریکا
ویزای یکبار ورود اکسپرس (بیش از ۹۰ روز اقامت) ۱۶۰ دلار آمریکا
ویزای دوبار ورود اکسپرس ۱۸۰ دلار آمریکا

هزینه ویزا غیر قابل بازگشت است و باید به دلار آمریکا بصورت نقدی موقع تحویل مدارک پرداخت شود.

مراحل درخواست ویزای کره جنوبی

متقاضیان ویزای توریستی برای دریافت ویزا باید به یکی از آژانس‌های معرفی شده از جانب سفارت مراجعه کنند.

سفارت کره جنوبی در ایران

چگونه ویزای کره جنوبی بگیریم؟

  • نشانی: تهران، میدان ونک، خیابان شیخ بهائی، کوچه دانشور غربی، پلاک ۲
  • صندوق پستی: ۳۵۸۱-۱۱۱۵۵
  • شماره‌های تماس: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰-۰۲۱
  • نمابر: ۸۸۰۵۴۸۹۹
  • پست الکترونیک: emb-ir@mofa.go.kr
  • وب‌سایت: irn.mofat.go.kr
  • ساعت کاری بخش کنسولی: یک‌شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۳ تا ۱۵ بعدازظهر
  • تحویل گذرنامه‌ها: یک تا دو روز کاری

همچنین بخوانید :

نحوه گرفتن ویزای قطر

نحوه اخذ ویزای عراق برای زائران کربلا و نجف

ویزای شینگن اطلاعاتی در مورد این ویزا و نحوه اخذ آن